OVER ONS

Mix-Filling legt zich sinds 7 april 2003 toe op betonverwerking en met name het betonvoegen tussen kanaalplaatvloeren. Mix-Filling heeft zich toegelegd op de nieuwe innovatieve bouwmethode voor kanaalplaatvloeren van BEAMIX. De medewerkers van Mix-Filling zijn gedegen opgeleid, zowel theoretisch als praktisch. De opleidingen hebben in eerste instantie plaatsgevonden bij en door BEAMIX. Tegenwoordig leiden wij onze medewerkers zelf intern op.

Mix-Filling kan daarom ook bij u op de bouwplaats direct beginnen met de werkzaamheden die u van ons mag verwachten, n.l. het efficiënt vullen van voegen tussen kanaalplaatvloeren. Ook het met speciaal verpompbaar beton vullen van bijvoorbeeld wanden, kolommen, vloeren, randbekisting (waar men niet of moeilijk bij kan) behoort tot ons scala van werkzaamheden.Mix-Filling is gespecialiseerd in het verwerken van BEAMIX voegenbeton. BEAMIXVoegenbeton is een nieuw, hoogwaardig product om de voegen tussen prefab betonnen kanaalplaatvloeren snel en eenvoudig te vullen. Tijdens het bouwproces hoeft beduidend minder rekening te worden gehouden met elkaar beïnvloedende tijdstippen van monteren, betonleverantie en kraancapaciteit. De voegen kunnen onafhankelijk van de montagevoortgang worden gevuld door een minimum aan personen.


Geen hoofdbrekens meer over de vraag welke vaklieden uit hun eigenlijke werkzaamheden te halen, die daardoor stagneren. Eveneens geen hoofdbrekens meer over hoeveelheid en tijdstip van levering van natte beton, met risico's op extra kosten voor ondervracht en toeslagen voor wachttijden omdat de nodige tijd verstrijkt tussen het laden van de kubel en het uitvegen van de los gestorte hopen mortel in de voegen.

BEAMIX Voegenbeton wordt in de juiste hoeveelheid aangevoerd in kant en klare silo's. Met een los inzetbare pomp kan het product in totaal 100 meter worden getransporteerd, waarvan 50 meter verticaal. Flexibiliteit en gemak zijn hierbij de steekwoorden. Te meer daar het product zodanig van samenstelling is dat het soepel in de voegen loopt, zonder aan de onderzijde van de naden uit te zakken. Mix-Filling staat voor betrouwbaar, snel, schoon, kwaliteit en kostenbesparend